Femeia

Gingășia unei femei…

Uneori puterea unei femei sta in eleganta, gingasia si dulceata de care da dovada…

Ma uit in jurul meu zilnic, si tind sa cred ca am descoperit care este cauza pentru care barbatii nu mai sunt gentlemeni, de ce nu mai respecta femeia, de ce nu o mai mangaie cu petalele unui trandafir, de ce nu mai exista gingasie. De fapt, unde mai exista delicatetea femeii? In pantalonii de blugi scurti, care pot fi numiti si boxeri, in maioul plasa care poate fi si sutien datorita dimensiunilor? In limbajul atat de vulgar? In parul ars de apa oxigenata, buzele pline de silicon si genele false?
Femeia secolului XXI si-a pierdut gingasia? Si, prin urmare primeste doar ceea ce merita din partea sexului masculin.
Dar iata ca acum imi vine in minte o intrebare precum clasica: cine a aparut prima oara: gaina sau oul? Cine a transformat pe cine? Barbatul doritor de vulgaritate a schimbat “trend-ul”gingasiei femeii sau femeia si-a dorit libertatea exprimarii vizuale? Iata o intrebare la al carui raspuns nu ma pot decide, oricat de feminista as vrea sa ma cred si sa adopt prima varianta…Eu continui sa zambesc fiecarei femei “unicat”pe care o intalnesc, femeie care poate inspira prin delicatete prin simplitate. Si ma bucur cand primesc un zambet inapoi, chiar daca se intampla prea rar.
Si continui prin a inchide ochii, si sa-mi imaginez ca ma plimb pe langa un lac, cu rochia incorsetata, cu palaria asortata doar cu starea mea de spirit, si cu umbrela care imi va apara pielea de razele inocente ale soarelui tomnatic.

Si, cine stie, poate “moda” se va intoarce..Poate ca intr-o revista glamour va aparea un articol care va anunta ca SE POARTA DIN NOU DELICATETEA UNEI FEMEI!

sursa : http://agoniesauextaz.blogspot.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *