Femeia, Noutati

Cum să îngrijești zilnic pielea feței … Cum să fii fericită și frumoasă …

photo by www.bodybalancenutrition.co.nz

Fetelor , trebuie să aveți grijă de pielea voastră  atît dimineața cît și seara  , aceasta include : curățarea , tonificarea și aplicarea cremei .

Îngrijirea de seară  :

Dacă doriți să păstrați tinerețea  feței mult timp  , nu vă leneviți să acordați pielii voastre 15 – 20 de minute în fiecare seară. Seara pe prim plan este să vă curățați bine  pielea.

Curățarea pielii se face în modul următor :

Curățați pielea cu orice soluție de curățare (lapte , gel) – principal e ca soluția să  se potrivească tipului de piele.Ca aceasta să aibă efect e necesar să lăsați soluția pe față în jur de o minută – două. Între timp ușurel masați cu mîinele fața , după care clătiți fața cu apă .

Tonificarea pielii :

Curățați atent ochii de machiaj  , recomand să o faceți cu soluția specială pentru aceasta.După care aplicați crema pentru ochi în cantități foarte mici .

Aplicarea cremei pe față recomand să o faceți cu o oră – două înainte de somn , pentru ca aceasta să reușească să se îmbibe bine .

Îngrijirea de dimineață :

Dimineața pentru început doar vă clătiți cu apă răcoroasă , fără săpun , după care înmuiați tamponul de vată în laptele pentru față , apoi clătiți iarăși cu apă .

Peste 10 minute aplicați crema de zi și machiajul , cel mai important e să aplicați crema de zi și machiajul  cu măcar jumate de oră înainte de a ieși din casă , mai ales pe timpul rece .

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *