Sanatate

Trucuri simple care te vor ajuta sa ai grija de sanatatea ta si sa fii in forma maxima

Transforma micul dejun in cea mai importanta masa a zilei

Unul dintre trucurile care chiar te vor face sa simti diferenta este sa faci astfel incat prima masa a zilei sa fie si cea mai consistenta. Daca faci acest lucru si ai grija ca celelalte mese sa fie mai usoare, vei incepe sa pierzi in greutate. Stii cum se spune, daca oferi altcuiva cina ta, tu vei avea cel mai mult de castigat.

Sport in intervale mici

Pentru a-ti stimula metabolismul si pentru a profita din plin de timpul limitat pe care il ai la dispozitie, imparte timpul in care faci exercitii fizice in intervale mai mici. Sesiunile de cate 3 minute de exercitii pot face minuni asupra metabolismului tau si te vor ajuta, de asemenea, sa scapi de kilogramele nedorite.

                      Bucura-te de cat mai multa lumina

Ai de gand sa micsorezi intensitatea luminii pentru a avea parte de o cina romantica impreuna cu partenerul tau? Mai gandeste-te! Lumina difuza iti poate „aprinde” apetitul si te va face sa mananci mai mult. Nu e de mirare ca restaurantele folosesc mereu acest tip de lumina pentru „a crea atmosfera”. Asa ca lumineaza bine camera si ai grija ce si cat mananci!

Asigura-te ca ai mereu gustari sanatoase la indemana

Una dintre cele mai mari amenintari pentru cele care vor sa devina mai suple sunt situatiile neprevazute, asa ca fii pregatita ca sa eviti colaceii de grasime. Ai grija sa ai mereu cu tine gustari sanatoase, cum ar fi fructele, pentru a evita sa-ti sabotezi dieta. Si daca ti se face foame cat esti pe drum, in acest mod ai mereu o alternativa sanatoasa, care nu iti va periclita dieta asa cum o vor face produsele fast food.

                    Spala-te pe dinti dupa cina

Inainte de a incepe sa pregatesti o gustare delicioasa dupa cina, periaza-ti dintii si baga-te in pat. De cele mai multe ori avem tendinta sa mancam suplimentar din lipsa de activitate sau din plictiseala, mai degraba decat de foame. Asa ca spala-te pe dinti si treci in pat inainte de a deveni confuza si de a incepe sa rontai fara rost.

                Opteaza pentru lucrurile clasice

Uita de dieta aceea „la moda” care iti face promisiuni nefondate de a slabi cat ai clipi din ochi! In schimb, mananca sanatos, rationalizeaza portiile, bea multa apa si fa sport! Tot ce trebuie sa faci este sa ai un stil de viata sanatos. Rezultatele vor fi mult mai satisfacatoare asa decat in urma unei diete fulger!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *