Femeia, Noutati

Cel mai simplu mod de slăbire fără diete și regimuri stricte | pup.md

Oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că nici o cură de slăbire nu este la fel de eficientă precum simpla eliminare a grăsimilor din alimentaţia zilnică!

Pe lângă citirea etichetelor tuturor alimentelor pe care le cumpărăm, pentu a evita variantele grase (cumpăraţi, de exemplu, lapte, iaurt, brânză degresate, carne macră etc.), există câteva obiceiuri pe care am face bine să ni le însuşim:

1. Dacă aţi făcut o supă sau o ciorbă, lăsaţi-o la frigider până când toată grăsimea se ridică la suprafaţă. Apoi, cu o lingură, colectaţi-o şi aruncaţi-o.

2. Nu consumaţi pielea păsărilor de curte (găini, pui, curcan, raţă, gâscă).

3. Atenţie la brânzeturi! Cele mai multe sortimente sunt grase, aşa că studiaţi-le cu atenţie înainte de a le pune în coşul de cumpărături. Nici la restaurant nu comandaţi preparate care au în componenţă brânză, pentru că pot fi deosebit de periculoase pentru siluetă. În aceeaşi măsură, evitaţi şi untul.

4. Alegeţi savori mai puţin periculoase pentru a prepara o carne la cuptor: ierburi, lămâie, legume, în loc de sosuri grase, cu smântână, unt, margarină, brânză, maioneză.

Nu adăugaţi garnituri periculoase, cum ar fi cartofii prăjiţi. Pe acelaşi principiu, renunţaţi la dressingul pentru salată. Uleiul de măsline este mult mai sănătos!

5. În loc de prăjit, alegeţi fiert sau copt. În felul acesta, grăsimea nu va rămâne în farfurie.

sursa:  csid.ro